Krasslig

Är halvkrasslig, ont i halsen, snuvig och är allmänt trött, bara jag inte håller på att bli sjuk. Det är solsken ute och helst av allt vill jag gå ut och gå men jag har ingen ork plus att jag tycker det är jättejobbigt att till och med ta ett steg när man är snuvig.

Mona Johannesson

Mona Johannesson som jag läste om i nyaste numret av glamour är hur vacker som helst och den här bilden är verkligen underbar.

mona johannesson


underbar.

underbar.


Glasögon

Idag lämnade jag tillbaka mina glasögon, de är klara nästa vecka (hej glasögonorm :P) Jag gillar inte alls glasögon och känner mig "obekväm" i dom men jag måste ha och byte med.
Hittade i alla fall mina myspys-byxor från internet i butiken idag, så på onsdag inhandlas de på hm till 20% rabatt :)

Måste även in till skövde imorrn igen för jag ska åka till bup (barn- och ungdomspsykiatri) på kss och fråga om jag får ha min praktikt där. Jag har faktiskt inte tänkt på det, utan ville mer vara på ett behandlingshem i skövde men när hon nämnde bup tyckte jag det lät okej.

Alexis Bledel

Jag som älskar vackra bilder kunde inte låta bli att ladda upp den här bilden på Alexis Bledel som Lisette skickade till mig.

Alexis Bledel


Olsen

Var inne på totallyolsen blogg förut där jag hittade den här underbara bilden på Ashley Olsen.
Hon är otrolig vacker.

ashley


Jeans

Har fått mina jeans från hm, de passade perfekt. Men men eftersom jag måste köpa en jacka åker därför de skönaste jeansen tillbaka pga de såg för vardagliga ut. De andra däremot var snygga.

Har äntligen bestämt mig vilka två glasögon som jag ska köpa så på måndag blir det skövde och hoppas att det inte tar alltför lång tid innan de är klara. Att använda linser så mycket som jag gjort blir jobbigt för mina ögon och huvudvärken ligger inte långt borta.

Kläder

Jag som är klädtokig vill som vanligt shoppa men just nu är det mest kläder som jag behöver eftersom pengarna börjar sina i kassan. Det ska bli skönt sen när praktiken börjar då man får lite pengar, det blir inte mycket men pengar är ju ändå pengar. 
Och just nu är 25% rabatt på valfritt plagg vilket skulle sitta bra på jackan.
Men jag har fortfarande inte fått beställningen som jag och lisette beställde ihop med mina jeans så jag väntar nog lite i alla fall.

49932-17
Bilder från HM

Islandshäst

Jösses vad jag är utmattad. Igår var jag och lisette ute och gick med mulle och sumo. Vi gick en mil. haha För varje backe som kom trodde jag vi skulle dö :P Mulle stack iväg en gång också, skithund. Vi gick ungefär halv tolv och fick en chock när vi kom tillbaks till bilen och såg att klocka var tjugo över två. Nästan tre timmar haha.

Idag har jag varit på turridning och ridit islandshäst. Det var underbart! Tölten var helt fantastiskt. Och när vi skulle galoppera sa hon att vi bara skulle släppa på hästarna så de fick springa och jädrans vilken fart vi for iväg i. Och när jag trodde att det inte kunde gå snabbare började den galoppera ännu fortare. Jag har inte galopperat på nästan tre år så jag tyckte det var underbart. Jag satt och skrattade för mig själv när vi galopperade :) Rida islandshäst tänker jag göra fler gånger det är en sak som är säker!

Ikväll börjar one three hill

Göteborg

Igår var jag och lisette i göteborg. Jag köpte en kjol från monsoon och ett par jeans på hm. Sen åt vi på kinaresturang.
Idag var vi däremot inne på skövde där jag köpte gummistövlar. Men innan det när jag skulle hämta upp lisette gick växellådan sönder. Jag tror det var trean och fyran som fanns kvar men det var på helt fel plats och det fanns ingen back. Risig bil säger jag bara.

Sömn?

I fredags kom vi inte så långt på utekvällen pga älsk fick otroliga magsmärtor runt halv tolv och vi åkte till akuten. Han skrämde mig rätt mycket ska jag meddela.
Sitter här och kan inte sova som valigt, så jag kommer förmodligen vara förbannad trött imorrn när jag och lisette ska åka till göteborg haha perfekt kombination trött och gå och trängas i affärer i göteborg.
Idag har inte hänt så mycket, älsk kom och vi kollade på tretton och käkade choklad mums

Partaj

Okej, det gick bra på arbetsintervjun och jag tror jag ligger bra till, jag var bara tvungen att skaffa fram referenser till senast måndag så vi får väl hoppas att de i falköping kommer ihåg mig haha :P
Men jösses jag vet inte hur många handikapp han hade, jag kommer inte ihåg hälften typ :s fast man var alltid två som arbetade så det var gött.
Nu sitter jag redo och klar att åka till hjo, bussen går om tjugo minuter men jag vill att den ska gå nu! Jag har tråkigt, men tråkigast har nog Malin som måste sitta vid datorn hela kvällen och acceptera min musik. En låt tog typ två timmar haha :P

Arbetsintervju

God damn, jag är nervös. Om 3,5 ska jag på arbetsintervju. Jösses, jag vill inte. Men innan det måste jag till biblioteket och kopiera mina kassa betyg :s
Och ikväll blir det utgång hoppas jag


Shoppat

Det var ett tag sen jag skrev här men nu är jag tillbaks igen.
Idag har jag varit i skövde och shoppat loss. I min ägo ligger en ny grå kofta och ett par stövlar. Yes jag blev kär i dom direkt. Dessutom var de på 70% rea så jag betalade endast 195 kr. Sen har jag inhandlat lite ansiktsmasker och trosor.

På fredag ska jag på jobbintervju. Lite nervöst faktiskt, det är ett jobb i skövde som personlig assistent. Hoppas jag får det och att det är kul men vi får se.
stövlar


Resume

Det var ett tag sen jag skrev här men nu blir det en sammanfattning:

Måndag:
Var på tidaholms museum och kollade på Elisabeth Ohlson-Wallin samlingsutställning där hennes utställning "Ecce homo" var med. Ett utställning som jag tipsar om. Senare på kvällen åkte jag till älsk.

Tisdag:
In till skövde, gick runt och kollade på stan medans älsk tränade till uppskrivningen. Jag köpte rengöring till ansiktet och ett skrivhäfte. Sedan tillbaks hem till älsk, där han bakade scones (som var väldigt torrt, det smulades sönder haha) sedan läste vi resten av kvällen.

Onsdag:
In till Hjo (varav bussen missade mig först på skövdevägen, gjorde tvärnit, backade tillbaka och sa "förlåt. Det var inte första gången jag missade den busshållplatsen") tidigt på morgonen för att hämta saker hos sanna, sedan satt jag en timme i parken och läste och väntade på bussen som gick till skövde. När jag kom hem väntade en efterlängtad sak på mitt rum. Mina skor! Gosh de var fina och de passade perfekt.